Kurs Järna HT 2020

TERAPEUTISK YOGA & QIGONG

MÅNDAGAR 17:00-18:30 på Gula Villan, Järna.
31/8 till 7/12, uppehåll v.44, 14 tillfällen, 2400 kr

Petra är int. cert. yogaterapeut och fysioterapeut. Hennes undervisning är en blandning mellan terapeutisk yoga och qigong. Klassen växer fram i stunden utifrån era behov och hämtar inspiration ur det intelligenta samspelet mellan kropp och medvetande, samt ur yogaforskning och traditionella yogiska skrifter.  

Klasserna innehåller övningar som kan hjälpa vid för rygg- och nackbesvär, stress, oro och nedstämdhet, huvudvärk, sömnbesvär m.m. 

ANGÅENDE COVID-19 håller vi oss uppdaterade ang. Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Gula Villan är en stor lokal och antalet deltagare kommer begränsas så att säkerhetsavstånden kan hållas.

Du får ta med egen yogamatta, filt och kudde.

 

Idag undervisar jag terapeutisk yoga och qigong med en ödmjuk förhoppning att ge vidare det som har varit hjälpsamt för mig. I mitt arbete ser jag dagligen hur enkla men effektiva och väl valda tekniker gör stor skillnad för människors relation till kroppen, sig själva och sin livssituation. Gåvan vi får är insikten att vi kan påverka vår inre verklighet, och hur mycket detta färgar och ger form till vår syn på omvärlden.

BETALNING:

Swish
Swisha angivet belopp till 123 52 94 756; i Swish meddelandefältet skriv deltagarnamn.
BankGiro
Gör en banköverföring med angivet belopp till: BankGiro 5272–3996 I meddelandefältet skriv deltagarnamn och vad bokningen gäller. Om detta inte ryms i meddelandefältet, skicka uppgifter via SMS till 073-058 29 29. Inget mer behövs.