Kurs i Järna VT 2022

TERAPEUTISK YOGA & QIGONG

KURS 1: MÅNDAG 17:00-18:30 10 ggr, 10/1-21/3, uppehåll sportlovsveckan 28/2
KURS 2: MÅNDAG 17:00-18:30 10 ggr, 28/3-6/6, uppehåll påskveckan 11/4

1800 kr/kurs. 10% rabatt om du bokar båda kurserna direkt för 3240 kr.

BankGiro 5272–3996 Märk med deltagarnamn.

Ta med egen yogamatta, filt och kudde. Vi ses i stora salen på Gula Villan i Järna

Endast föranmälan via mail till info@sacredspine.se

Måste bara säga att den förra yogan med dig var så kraftfull och så givande för mig. Jag hade det riktigt tufft och det du gav oss var precis vad jag behövde.

Sanna

Petra är int. cert. yogaterapeut och fysioterapeut. Hennes undervisning är en blandning mellan terapeutisk yoga och qigong. Klassen växer fram i stunden utifrån era behov och hämtar inspiration ur det intelligenta samspelet mellan kropp och medvetande, samt ur yogaforskning och traditionella yogiska skrifter.  

Klasserna innehåller övningar som kan hjälpa vid för rygg- och nackbesvär, stress, oro och nedstämdhet, huvudvärk, sömnbesvär m.m. 

ANGÅENDE COVID-19 håller vi oss uppdaterade ang. Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Idag undervisar jag terapeutisk yoga och qigong med en ödmjuk förhoppning att ge vidare det som har varit hjälpsamt för mig. I mitt arbete ser jag dagligen hur enkla men effektiva och väl valda tekniker gör stor skillnad för människors relation till kroppen, sig själva och sin livssituation. Gåvan vi får är insikten att vi kan påverka vår inre verklighet, och hur mycket detta färgar och ger form till vår syn på omvärlden.

Petra