Sinnesro, Självmedkänsla & Tacksamhet


3 WORKSHOPS I TERAPEUTISK YOGA

Sinnesro, Självmedkänsla och Tacksamhet, dessa tre teman är både meditationsövningar, böner och inre attityder. Ord som rymmer yogiska tankar och tekniker som under alla år jag övat och undervisat yoga har hjälpt mig att känna mer hel, trygg och tillfreds med att allt är i sin ordning, även det som utmanar mig. Ord som har hjälpt mig att sluta kämpa emot, sluta att försöka påverka det opåverkbara (det förflutna eller andra människor…) och alltmer faktiskt njuta och trivas med mig själv, mina val och min alldeles vanliga vardag. Ord som rymmer det vi längtar efter och mår bra av.


Sinnesro 

Andning & avslappning, trygghetsgivande yoga som främjar kroppens egna läkning. För dig som längtar inre lugn och vilsamhet.

Lördag 21/9, 09:00-11:30, 350 kr (900 kr för alla tre)


Självmedkänsla

Kroppsmedvetenhet, meditation och inkännande yoga och qigong för rygghälsa. För dig som längtar att vara snäll mot dig själv. 

Lördag 26/10, 09:00-11:30, 350 kr (900 kr för alla tre)


Tacksamhet

Meditation, andning och yoga som friar upp vår hållning och påminner om allt som är oss givet. För dig som längtar att leva ur hjärtat. 

Lördag 16/11, 09:00-11:30, 350 kr (900 kr för alla tre)


PLATS: Järna Dans och Yoga, Storgatan 11, Järna

BOKA: info@sacredspine.se 

INFO: www.sacredspine.se 

Petra Parvati är yogaterapeut och fysioterapeut. Hon guidar terapeutisk hatha yoga som ger ökad förståelse varför kroppen och sinnet fungerar och reagerar som de gör, samt hur varje person själv via yogan kan bli tryggare, stabilare och friare i relation till sig själva och andra.


BETALNING:

Swish
Swisha angivet belopp till mob.nr. nedan; i Swish meddelandefältet skriv deltagarnamn och vad bokningen gäller. Inget mer behövs. Swisha till nr 073 058 29 29
Swishar du större belopp kan det hända att Swish meddelar att beloppet är för stor; i så fall kan du helt enkelt gå till Swish inställningar via din Internetbank och ändra max beloppet för Swish (förinställda max beloppet brukar ligga vid ca 5’000 kr).
BankGiro
Gör en banköverföring med angivet belopp till: BankGiro 5272–3996 I meddelandefältet skriv deltagarnamn och vad bokningen gäller. Om detta inte ryms i meddelandefältet, skicka uppgifter via SMS till 073-058 29 29. Inget mer behövs.