GRATEFUL HEART RETREAT

En yogisk helg dedikerad till Tacksamhet | 7-9/8 2020 | Vårdinge by

Ett hjärta fyllt av tacksamhet är essentiellt för vårt välmående och hälsa. Genom att aktivt välja, att öva oss i att känna tacksamhet för det som är oss givet, hjälper oss att flöda med livet på ett meningsfullt sätt. Tacksamhet vaknar inom oss när vi vilar i hjärtat.

3 dagar av inre rening

Vi bjuder in tre dagar av enkelhet och avslappning där yogan, naturen och vår samvaro likväl som tid till reflektion ger dig chans att få mer utrymme inom dig, till det som är viktigt på riktigt.

Naturskönt boende

Vårdinge By Folkhögskola ligger lugnt och vackert till omgivet av skog med kort promenad till badvänlig sjö med bastu vid stranden. Boendet är enkelt i dubbelrum, finns fåtal enkelrum – först till kvarn gäller.

Se karta

Innehåll

  • Daglig yoga: yin/restorative, vinyasa yoga, terapeutisk hatha, qigong
  • Pranayama och meditationer med fokus på självkärlek/medkänsla
  • Gör ditt egna Mala: ett yogiskt radband för meditation
  • Maten blir ren och enkel; sallad, grönsaker, frukt och bär.
  • Natur och sjö
  • Bastu
  • Tystnad

Early bird före 1/6: 3500 SEK
Fullt pris: 4000 SEK

OM LEONA RENEE

”Jag är tacksam för min heliga moder Susan för att hon introducerat mig för yoga genom att utöva hemma framför mig. Jag är tacksam för mina vänner som fortsätter att inspirera mig att göra yoga.

Nu i 2019 fortsätter jag stadigt på min yogiska väg. Jag har upptäckt det ljus som finns i mig och jag vårdar det dagligen. Jag förenar mig med hjärtats heliga eld som brinner med kärlek och tacksamhet.

Under 2006 kom jag till yogapraktiken med emotionellt bagage och missförstånd om vad livet är. Genom övning blev jag medvetenhet om den ilska som jag bar inom mig.

Under 2008 med konsekvent övning av Ashtanga Primary Series upptäckte jag djup rädsla, misstro och en känsla av ovärdighet.

Jag fortsätter att lära mig om mig själv från mig själv. Jag är tacksam för detta heliga tillfälle. Jag tackar undervisningen och de många underbara lärarna, Margot Milcetich, Larry Shultz, Amy Priya, Guy Donahaye, Rolf Naujokat och många fler.

Fröet planterades, tog rot och jag växer. Yoga är ett tillfälle för självförtroende och empowerment. Jag är hedrad att tjäna andra genom denna omvandlingspraxis. Min inställning till undervisning är lugn och jordning. Min avsikt är säkerhet och framsteg. Jag har undervisat Brooklyn, New York, Hampi, Indien och nu undervisar jag i Sverige.”

HAPPY VIBES!

Lokah Samastah Sukhino Bhavantu

Facebook event